Jasmin Stavros, kralj zabavne glazbe na Uskrs 17.04.2022  nastupit će u Culture Clubu  Revelin.

Hitovi poput: Guraj Staki nemoj, nemoj stati; Bila je…; Ženo; Kocka šećera  – su samo mali broj u moru hitova, koji podižu na ples i dobru zabavu, koji traju do zore, gdje publika, što je najvažnije, nikada nije ostala razočarana. 

Za one koji nisu znali, Stavros je bio jedan od najtraženijih bubnjara na ovim područjima, te se često i dan danas na sessionima sa kolegama glazbenicima uhvati bubnjeva. Kritičari su mu zamjerili pjevanje zabavne glazbe jer je bio vrhunski bubnjar. Njegova glazbena karijera traje već 37 godina. Njegove pjesme dobro su znane i bez njih ne prolazi nijedan tulum! 

Stari gost dubrovačke publike uvijek napravi zabavu za pamćenje, a njegova popularnost konstantno je na zavidnoj razini, pa ni ne čudi što je čest gost u Dubrovniku.

Odlukom stožera civilne zaštite, za klubove više nisu potrebne Covid potvrde, te se produžuje i radno vrijeme kluba. 

Ulaznice su dostupne u uredu Culture Cluba Revelin, Vukovarska 30, 20000 Dubrovnik, svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 sati, subotom od 9:00 do 14:00 sati, ali i online na službenoj stranici kluba Revelin, WWW.CLUBREVELIN.COM.

Dubrovniknet u suradnji s Culture Clubom Revelin poklanja (2×2) karte za koncert Jasmin Stavrosa. Za više informacija popratite nas putem društvenih mreža.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here