-Avenue ulaganja, investitor u projekt hotelskog resorta Kupari u Župi Dubrovačkoj, od danas posluje pod nazivom „Kupari Luxury Hotels“. Rezultat je to snažnog strateškog povezivanja s grupacijom Hotel Properties Limited (HPL) iz Singapura. HPL u vlasničku strukturu ulazi s 50% kapitala čime se dodatno pojačava odlučnost realizacije projekta Kupari, stoji u priopćenju koje je na našu adresu stiglo iz Avenue grupe, a koje prenosimo u cijelosti.

HPL je grupacija koja je već više od 40 godina specijalizirana za upravljanje i rad, razvoj hospitality nekretnina te vlasništva hotela. U svom portfelju ima interese u 36 hotela pod prestižnim ugostiteljskim markama kao što su Four Seasons, Hilton International, Como Hotels, InterContinental Hotels Group, Six Senses Hotels i Marriott International. Osim toga, Grupa također upravlja vlastitim portfeljem hotela pod markama, poput Hard Rock Hotels i Concorde Hotels & Resorts.

Grupa posjeduje hotele, odmarališta i galerije za kupovinu u 15 zemalja (Singapur, Malezija, Tajland, Indonezija, Maldivi, Sejšeli, Vanuatu, Sjedinjene Američke Države, Butan, Tanzanija, Južna Afrika, Vijetnam, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija i Šri Lanka).

Dosadašnja dvočlana Uprava Kupari Luxury Hotels u sastavu gđa Alina Yuvakaeva i g. Mariyan Tkach proširuje se za još dva člana i to za  g. Andrew Christopher Roberts, g. Christopher Lim Tien Lock. Dok će na čelu nove uprave biti g. Mariyan Tkach.

„Ono što je bitno napomenuti jest kako ulaskom uglednog strateškog partnera poput HPL-a s višegodišnjim iskustvom u hospitality industriji i razvoju projekata poput našeg, još jednom snažno pokazujemo našu odlučnost u realizaciji projekta Kupari i svih preuzetih obveza iz ugovora s Republikom Hrvatskom”, istaknula je Alina Yuvakaeva, članica Uprave tvrtke Kupari Luxury Hotels, te dodala kako se u ovom trenutku intenzivno radi na pripremi projektne dokumentacije i dovršetka idejnog projekta, koji je, podsjetila je, dodijeljen uglednom hrvatskom arhitektonskom studiju 3LHD-u.

Dva nova člana Uprave koji dolaze i HPL-a donose sa sobom višegodišnje iskustvo upravo na razvoju projekata sličnih Kuparima, stoji u priopćenju nove-stare investicijske grupe koja se sad naziva Kupari Luxury Hotels.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here