“Mala truba” je, nakon gotovo četiri godine zatvorila svoja vrata, a mladi bračni par, Lucija Tomašić Šarić i njen suprug Damir Šarić, okrenuli su novu stranicu u svom životu.

Mala pastićerija čije je otvaranje u listopadu 2018. označilo pravu malu revoluciju s izvrsnim Lucijinim slasticama i koncepcijom kolači “to go”, vremenom je dobila i dodatnu vrijednost sa “slanim” pripravcima za koje se pobrinuo njen suprug Damir.

Vjerojatno je mali broj onih koji nisu kušali njegove uvijek originalne sendviće, salate, ukusni i zdravi kruh ili naručio Lucijinu tortu koja bi “začinila” svaku obiteljsku svečanost.

Budući su svojom ponudom bili izrazito kvalitetni, ali i drukčiji u pristupu svom poslu i svojim proizvodima, takav životni ritam donio je i stanoviti umor, pa je mladi bračni par odlučio okrenuti novu stranicu u svom privatnom i poslovnom životu.

Takva odluka nije im bila nimalo laka i nije je bilo lako donijeti, a zasigurno će rastužiti i brojne njihove kupce koji su znali kamo će po marendu i dobar kolač.

-Zatvorili smo pred Uskrs, na Veliki petak, jednostavno smo se odlučili malo više posvetiti privatnom životu, ali ćemo nastaviti raditi u svojoj branši, onome što najbolje znamo i najviše volimo raditi – kazao nam je u telefonskom razgovoru Damir Šarić.

Pa, gdje god pošli i čime se nastaviti baviti, neka im bude sa srećom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here