Maria Sharapova, jedna od ponajboljih svjetskih tenisačica, “otkrila” je na instagramu da boravi u Dubrovniku, ali na žalost svojih četiri milijuna pratitelja nije objavila svoju fotografiju s nekom vedutom Grada, već je izrazila svoje oduševljenje apotekom Male braće, nakitom, plažom ispod Hotela Excelsior…

Sharapova je bivša ruska tenisačica, s višegodišnjom adresom u SAD-u, te je uz Serenu Williams jedna od sportašica koja u svojoj kolekciji ima sva četiri Grand Slam turnira. Sa samo 17 godina je pobijedila na Wimledonu, a osvojila je 2006. US Open, 2008. Australian Open te 2012, i 2014. Roland Garros.

Šarapova (33) se početkom 2020. povukla iz profesionalnog tenisa zbog bolova koji joj nisu dopuštali nastavak karijere. Posljednji meč Šarapova je igrala protiv hrvatske tenisačice Donne Vekić koja je među prvima “lajkala” sve njene objave s juga Hrvatske na instragamu.

Iako je otišla iz profesionalnog tenisa gdje je briljirala, nije smanjen interes medija za njenim životom. Možda više ne puni stupce sportskim uspjesima ali zbog života “na visokoj nozi” svakako je iznimno zanimljiva, pa gotovo da nema svjetskog medija koji lani nije objavio kako se Šarapova zaručila s britanskim biznismena Alexanderom Gilkesom čiji je prijatelj princ William s kojim je išao zajedno na fakultet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here