Smještena u tihu, mirnu i romantičnu, srednjovjekovnu uličicu u blizini Straduna, Mea Culpa izvrsno je mjesto za vrhunsku pizzu i hladno osvježenje. Mea Culpa obećava jedinstveno kulinarsko iskustvo gdje se svako jelo priprema svježe po narudžbi, koristeći samo svježe sastojke premium kvalitete.

 Bilo da se radi o romantičnoj večeri, ležernom ručku ili posebnom večernjem izlasku, Mea Culpa nudi vam jedno od najboljih gastro iskustava koje Dubrovnik može ponuditi!

Pizze se rade samo od najsvježijih i najkvalitetnijih sastojaka i peku se u posebnoj peći za pizzu visoke tehnologije. Jelovnik uključuje veliku raznolikost koja odgovara bilo kojoj vrsti apetita, od najtradicionalnijih i jedinstvenih okusa pizze do širokog spektra talijanskih jela, lasagnea i izbora jela od tjestenine koja ćete pronaći u vrhu talijanskih restorana.

Obratite nam se i za rezervacije, narudžbe za van ili rezervirajte svoj poseban događaj. Dovedite prijatelje u Mea Culpu i zajedno uživajte u najboljoj pizzi u Dubrovniku uz popust od -50% na cjelokupan meni te dodatnih -5% na plaćanje karticama.

Čekamo Vas na već dobro poznatoj adresi, Za Rokom 3, svaki dan od 12 do 21 sat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here