Pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalne poslove i gospodarenje nekretninama Miljenko Mikulić ostaje na svom radnom mjestu u Općini Konavle.

Iako je sve bilo dogovoreno o njegovom prelasku na izazovnu funkciju novog pročelnika za komunalne djelatnosti i promet u Gradu Dubrovniku, od toga neće biti ništa. I sam konavoski pročelnik je prije nešto više od mjesec dana potvrdio svoju zainteresiranost za novim radnim mjestom u Gradu Dubrovniku, najavivši kako će se prijaviti na natječaj kada se on raspiše. No, u međuvremenu je od toga odustao i tek se može spekulirati o tome što je bio uzrok da se predomisli.

Mikulić je diplomirani ekonomist i na pročelničkoj funkciji u općini Konavle je od 2017. a da ga uspješno vodi potvrđuje i informacija kako je njegov najavljeni odlazak teško pao načelniku Božu Lasiću.

Mikulić je dugo radio u Hrvatskoj poštanskoj banci, a dio radnog vijeka je proveo i u Konelu, Parku Prevlaka, Tisku i punionici vode Viva.

Transfer koji je izazvao veliki interes javnosti očito se neće dogoditi, pa se ponovno otvorilo pitanje koga će gradonačelnik Mato Franković izabrati za ovo, po mnogo čemu, iznimno zahtijevno radno mjesto.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here