Dubrovkinje i Dubrovčani vježbat će na jednoj od najljepših lokacija, tvrđavi Sv. Ivana u subotu 18. lipnja u 9 sati. Ranojutarnji trening, nakon dvije godine, vodit će tim kinziološog fakulteta iz Zagreba u kojem su Lukrecija Dragić, Tina Živković, Renata Sopek i Patrik Kramarić. Program će voditi Darija Mikulandra Žanetić. Za trening se još uvijek možete prijaviti na: www.aktvinahrvatska.hr

Porazne statistike i podaci govore kako više od 65% građana Hrvatske nije dovoljno aktivno, a svaki treći osmogodišnjak je pretio. Aktivna Hrvatska i ovim dubrovačkim treningom šalje poruku o važnosti redovne tjelesne aktivnosti. Treningu mogu pristupiti sve generacije, a trajat će 60 minuta.

Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Generalni partner projekta je HEP. Trening u Dubrovniku održava se u suradnji s Gradom Dubrovnikom i Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika.

PIK Vrbovec svim vježbačima daruje šunku u ovitku i PIK kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit, Rajska rajčice, Nutribullet za vježbače priprema zdravi napitak prema recepturi nutricionistice Karmen Matković, stručne suradnice projekta Aktivna Hrvatska. Podravka daruje EVA – riblje proizvode pripremljene po tradicionalnim recepturama, vrhunske kvalitete i nutritivno bogatog sastava. AllergoSan poklanja Omni Biotic jer zdravlje počinje u crijevima, tu su i Jana i Mg Mivela za osvježenje, a Ewopharma PERSKINDOL proizvode uz pomoć mentola i pažljivo odabrane kombinacije eteričnih ulja koji ublažavaju bolove u mišićima i zglobovima. Herbalife Nutrition zamjenske obroke, dodatke prehrani i proizvode za sportsku prehranu. Partneri projekta su INA – čista snaga, Janaf – jer energija povezuje, GRAWE osiguranje, Mentalni trening, Definicija Hrane, Falkensteiner Resort Punta Skala, Valamar hoteli Dubrovnik i Plava Laguna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here