Nakon više od 30 godina, prvog dana srpnja Cavtat ponovno otvara vrata ljetnog kina otvaranjem film festivala Unseen V koji će ugostiti kolektiv Žene ženama, Kinoklub Zagreb i Subversive film festival.

Program počinje u 20:30 otvaranjem izložbe “Prijelaz”, a nakon toga se nastavlja programom kustosice Dine Pokrajac koji donosi tri kratkometražna pobjednika s prethodnih izdanja Subversive Festivala. Petak, 02.07. 20:30, rezerviran je za program redateljice Darije Blažević “Sobe s pogledom”, a u subotu u isto vrijeme, u suradnji sa Subversive film festivalom bit će prikazan portugalski film Metamorfoza ptica. Detaljni program Unseen V festivala možete pogledati na https://www.unseencavtat.com/novosti/program-5-unseen-festivala/.

Tijekom srpnja i kolovoza u suradnji TZ općine Konavle i Kina Mediteran nastavljaju se projekcije filmova u ljetnom kinu Cavtat.  Projekcije se održavaju u 4 trodnevna gostovanja od kojih je prvo 04.07. – 07.07., a svi filmovi hrvatske i engleske titlove. Prilikom održavanja projekcija poštovat će se aktualne epidemiološke mjere.

Cijena ulaznica za ove projekcije je 25 kuna, a prodaja pola sata prije početka projekcije na ulazu u kino.

Datumi gostovanja su:

4.- 6. srpnja

18.- 20. srpnja

8.- 10. kolovoza

20.- 22. kolovoza

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here