Neobična zamolba stigla je do dubrovniknet-a. Vrijedna pažnje i svake pohvale. Dakle, mlada Nikolina Vlahutin moli da objavimo ispriku nepoznatoj gospođi koju je jutros oko 9.45 zalila u Čilipskoj ulici u Gružu vozeći, zbog čega ima grozni osjećaj krivnje. Iz vlastitog iskustva zna kako se osjeća kao pješak kada ju zaliju neoprezni vozači za kišnih dana. Na svom fb je napisala:

ISPRIČAVAM SE TETI KOJA JE U CCA 9:45 BILA NA SKRETANJU ZA ČILIPSKU ULICU (išla prema dole, La Luni) nizbrdo Janka Bobetka. NISAM VAS OBADALA KAKO STE SPUSTILI KIŠOBRAN PA SAM VAS ZALILA😭😭😭😭😭 i sama sam uglavnom pješak i znam kako je, zato OPROSTITE!!!😭😭😭😭😭 Nadam se da će doći do nje isprika (i biti uvažena)!!!❤Prijatelji, neprijatelji molim vas podijelite jer ću se izjest od krivnje😖– stoji u Nikolininoj originalnoj objavi.

Eto, dijelimo, kako bi do gospođe stigla isprika jedne suosjećajne djevojke i ne sumnjamo da će, kada sazna za ovo, Nikolini sve biti oprošteno. Možda je preoptimistično očekivati kako će se “okupana” gospođa javiti, ali bi bilo lijepo za jedan happy end u ovom južinom otežalom danu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here