Jedna od najpopularnijih serija današnjice The Witcher, trebala bi se uskoro snimati i u Hrvatskoj. Naslovnu ulogu u serijalu, tumači jedan od najpopularnijih glumaca sadašnjice koji Henry Cavill, široj publici možda najpoznatiji po ulozi Supermana.

Ako je vjerovati natpisima na portalu posvećenom upravo ovo serijalu, Redenian Intelligence, osim u Hrvatskoj, treća sezone osim u Hrvatskoj trebala bi se snimati u Italiji u južnom Tirolu, odnosno provinciji Bolzano, Sloveniji.

Kad je pak točna lokacija snimanja u Hrvatskoj u pitanju, Rednian, na navodi točnu lokaciju. No, znakovita bi mogla biti objava fotografije Grada, uz koju je navedeno kako je Dubrovnik godinama služio kao kulisa za snimanje serije Igra prijestolja.

Svijet serije The Witcher – The Continent, kojeg je u svojim romanima osmislio poljski autor Andrej Sapkowski uvelike je inspiriran europskim kontinentnom. Prvu sezonu Netflix je tako snimao u Europi. Isto je planirano i za drugu sezonu, no planove produkcije pomrsila je pandemija.

Prema prvotnim informacija koje je objavio portal Redenina Intelligence, a koje su od trenutka objave pokazale zastarjelima, snimanje je trebalo početi početkom ožujka.

Naime, Netflix još uvijek nije izašao sa službenim informacija o početku snimanja, no Redenian smatra kako bi to moglo biti krajem ožujka ili početkom travnja.

FOTO: Instagram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here