Naša sugrađanka Kristina Čurčija je postavila pitanje svih pitanja predstavnicima Croatia Airlines: mislite li da mi u metropolu idemo šetati?

Razljutila ju je činjenica da se iz nacionalne kompanije nitko ne oglašava niti obavijesti putnike o otkazanim letovima iz Dubrovnika prema Zagrebu. A bura ih posljednjih dana otkazuje na dnevnoj bazi. Napisala je:

Ono kad zrakoplov za Dubrovnik ponovno ne sleti prekjučer, pa ne sleti jučer pa ne sleti jutros pa isto tako ne poleti, a ti kao putnik ne možeš na vrijeme dobit informaciju hoće li biti autobus za Split pa tamo ukrcaj u drugi zrakoplov, pa ni to ne znaju, pa izgubiš nekoliko sati da bi dobio nekog, pa onda napišeš žalbu pa ti odgovore tako da je vidljivo da ono što si napisao nisu ni pročitali, pa opet zoveš, pa se opet nadaš da će u 13:10 poletjeti ili da će se putnici barem transportirati za Split jer tamo zrakoplovi bez problema lete dok se iz Dubrovnika jedan po jedan otkazuju.

Pa gospodo iz Croatia airlines-a i prije 30 godina ste bili u stanju javiti putnicima da je let otkazan i isto tako ih prevest do druge zračne luke kako ne bi gubili vrijeme. Ili možda mislite da se mi u metropolu idemo šetati.

Tuga s juga

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here