Poznati lanac frizerskih salona Marcela, kojem brojne hrvatske zvijezde već godina vjeruje kad je pitanja njega kose, otvorio je u utorak navečer u hotelu Rixos Premium, svoju dubrovačku podružnicu. Na prigodnom domjenku priređena je i modna revija , na kojoj su uz trendove uz stiliziranju kose na nadolazeću jesu, predstavjenje i kreacije poznatog modnog dvojca ELFS. Otvorenju su prisustvovale i ambasadorice Studia Marcela, bivše misice Ivana Delač, Antonija Bračulj i Nina Slamić.

Brojne hrvatske zvijezde poput Sanje Vejnović, Ane Begić Tahiri, Ecije Ojdanić, Lane Gojak, Barbare Nole, Alke Vuice, Ane Maras Hermander, Kristine Krepele, Petre Dugandžić, ali i hrvatskih missica Antonije Gogić, Ivane Delač, Ivane Mišure, Nikoline Miletić Minovske, Nine Slamić posjećuju godinama jedan od najboljih salona u Hrvatskoj, a od večeras si vrhunsku njegu mogu priuštiti i sve Dubrovkinje.

Jadranka Pezo, vlasnica Studia Marcela odlučila je svoj šesti salon otvoriti upravo u Dubrovniku i to u Hotelu Rixos Premium, na što je kako je istaknula iznimno ponosna.

“Moj salon čine samo moji ljudi. Ponosna sam i sretna jer zapošljavam 35 djelatnika, koji su sve što je Studio Marcela. Mi smo jedan složni tim. Moje cure su se preselila iz Zagreba, kako bi uljepšavale sve Dubrovkinje”, kazala je Pezo.

“Osim frizerskih usluga bavimo se i uvozom i distribucijom profesionalnih preparata za kosu, “Silky Techno Basic”. To je još jedna naša grana o kojoj ćete puno čuti u saloni, ali i na svim događajima koje ćemo ovdje u Dubrovniku prirediti. Došli smo otvorena srce. Iako su Dubrovkinje već lijepe, naša je želja, bez obzira na godine, dodatno vas uljepšati. Vjerujte nas, dajte nam šansu i prihvatite nas”, poručio je Pezo.

Direktor hotela Rixos Premium, Ayhan Basci kazao je da je izuzetno sretan zbog otvorenja Studia Marcela.

“Koliko sam shvatio Jadranka je rekla da je naš hotela najbolji i upravo zbog toga zaslužuje najbolji frizerski salon. Hvala vam što ste postali dio našeg hotela i sretno”, poručio je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here