Odlukom Upravnog vijeća Javne ustanove Rezervat Lokrum od dana 29. studenog 2021.g donesen je novi Cjenik Javne ustanove Rezervat Lokrum za sezonu 2022. koji  predviđa niz novosti i pogodnosti za svoje posjetitelje u novoj sezoni.

Do 30. travnja 2022. godine odobren je popust od 50% na cijene ulaznica, zakupa i usluga Javne ustanove Rezervat Lokrum.

Novost u cjeniku je uvođenje Godišnjeg pokaza I.  i II. Kategorije.

Pravo na godišnji pokaz 1. kategorije u iznosu od 100 kuna ima fizička osoba koja:

  • ima prebivalište i boravište na području Grada Dubrovnika

Pravo na godišnji pokaz II. kategorije u iznosu 150 kuna ima fizička osoba koja:

  • ima prebivalište na području drugih gradova i općina u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Djeca do 16 godina na području Dubrovačko-neretvanske županije ostvaruju pravo na besplatan prijevoz i ulazak u Rezervat.

Važna promjena u cjeniku za 2022. godinu je izjednačavanje cijene ulaznice s povratnom brodskom kartom i ulaznice na Lokrum (u Rezervat), odnosno uvedena je jedinstvena ulaznica za odrasle osobe u iznosu od 200,00 kn.

Korisnici Dubrovačke kartice i dalje će ostvarivati pogodnosti u iznosu od 30% popusta na cijenu ulaznice za odrasle osobe uz predočenje Ducard 7 days, odnosno 20% popusta na cijenu ulaznice za odrasle osobe uz predočenje Ducard 3 days.

Za sve građane RH predviđen je popust korištenjem Mudrica (dječje) kartice za 3 kategorije u iznosima 10% popusta za 1. kategoriju, 20% popusta za 2. kategoriju i 30% popusta na ulaz u rezervat za 3. kategoriju. Više informacija mogu se preuzeti na web stranici .

Nisu promijenjene cijene sljedećih kategorija ulaznica

  • Ulaznicu za osobe s invaliditetom i studente u iznosu od 30,00 kn
  • Cijena ulaznice za agencije za organizirane grupe (minimalno 10 osoba) iznosi 150,00 kuna
  • Ulaznica za djecu u iznosu od 30,00 kn
  • Vaucher za 10 ulaznica u iznosu od 800,00 kn
  • Povratna brodska ulaznica Lokrum-Grad u iznosu od 50,00 kn

Također, Ustanova uvodi novi  informacijski sustav za naplatu i kontrolu ulaznica, odnosno ulaznice će se moći kupiti putem web stranice www.lokrum.hr .

Prodajna mjesta Javne ustanove Rezervat Lokrum nalaze se u Luži, poslovnim prostorijama TZ-a Grada Dubrovnika i Lugarevoj kući na Lokrumu.

Način i vrijeme predaje zahtjeva za izdavanje pokaza objavit će se na FB stranici i web stranici Javne ustanove Rezervat Lokrum.

Planirani datum otvaranja otoka za posjetitelje je 8. travnja 2022. godine ukoliko dopuste vremenski uvjeti.

NOVI cjenik pogledajte OVDJE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here