Miro Drašković je novi direktor TZ Grada Dubrovnika.

Odlučeno je tako na današnjoj sjednici Turističkog vijeća TZ Grada Dubrovnika.

Drašković na čelo TZ Grada Dubrovnika dolazi s mjesta komercijalnog direktora Elite Travela.

Biografija

Miro Drašković je rođen 1968. godine u Dubrovniku, osnovnu školu završava u Cavtatu, a srednju Turističku školu u Dubrovniku. Godine 1994. završava diplomski studij Fakulteta za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku. Karijeru gradi kroz različite poslove u turizmu, prvo kao komercijalist u Francuskom odjelu u KOMPAS- u, potom kao voditelj Romanskog odjela u Pragu, gdje boravi do 1996., kada se odlučuje vratiti u rodni kraj.

Iste godine, zapošljava se kao komercijalist u Odjelu za Istočnu Europu u ATLAS-u, gdje postaje voditelj Odjela Skandinavija te kasnije i voditelj Odjela Srednja Europa. Od 1998. licencirani je vodič za zaštićene cjeline Dubrovačko– neretvanske županije za vođenja na hrvatskom, engleskom, francuskom, češkom i talijanskom jeziku.

U Elite travelu počinje raditi 2001. kao voditelj Odjela Srednje Europe, a 2011. imenovan Komercijalnim direktorom Elite Travela, koju funkciju obnaša i danas. Uz izvrsno poznavanje četiri svjetska jezika, aktivno se koristi njemačkim i španjolskim jezikom. Oženjen je i otac je troje djece.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here