Libertas međunarodno sveučilište najstarije je privatno sveučilište u Hrvatskoj, a nastava se izvodi u Dubrovniku, Zagrebu i Kutini.

07. listopada 2021. godine, u dubrovačkom hotelu Lacroma pred gostima, prijateljima i članovima obitelji, diplome su svečano primili diplomirani studenti Libertasovih preddiplomskih sveučilišnih studija Međunarodni odnosi i Međunarodno poslovanje, preddiplomskog stručnog studija Turistički i hotelski menadžment, te sveučilišnog diplomskog studija Međunarodni odnosi i diplomacija

Diplome je diplomantima uručio voditelj podružnice Dubrovnik Libertas međunarodnog sveučilišta prof. Milan Perić, istaknuvši kako vjeruje da će teške okolnosti ovu generaciju obilježiti kao posebnu, te da će iz svakog izazova izlaziti kao pobjednici.

Nazočnima su se prigodnim riječima obratile zamjenica gradonačelnika gđa. Jelka Tepšić te u ime župana dubrovačko-neretvanske županije gđa. Ana Čeović.

Svečani ugođaj upotpunila je klapa Kaše,  a nakon svečane dodjele diploma uslijedilo je prigodno druženje uz koktel.

Vrata Libertas sveučilišta su za sve diplomirane studente trajno otvorena te preuzimanjem diploma veza između studenata i sveučilišta ne prestaje. Svim diplomantima čestitamo još jednom te želimo puno uspjeha u profesionalnom i privatnom životu!

Svečana dodjela diploma održala se uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera uz predočenje COVID potvrda. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here