Zaštita zdravlja djece i prevencija bolesti najmlađih pacijenata stalno je u fokusu Poliklinike Marin Med.

U nastojanju proširivanja spektra zdravstvenih usluga odnedavno je pedijatrijskom timu pridruženo još jedno poznato ime.

Prim.mr.sc. Marija Radonić , ugledna dubrovačka specijalistkinja pedijatrije i subspecijalistkinja pedijatrijske pulmologije, u Poliklinici Marin Med povremeno će primati male pacijente sa problemima akutnih i kroničnih bolesti dišnih puteva poput bronhitisa i astme.

Ambulanta dr. Radonić biti će jednom tjedno i to svake srijede, a pregledi će se obavljati uz obaveznu rezervaciju termina.

Dolaskom primarijus Radonić u Polikliniku Marin Med, tim pedijatrije Poliklinike Marin Med svakako je proširen i ojačan.

Uz nju malim pacijentima na raspolaganju su i pedijatrice Mirela Čurlin i Marijana Rogulj kao i dr. Darko Antičević specijaliziran za dječju ortopediju. Nismo zaboravili ni na dječjeg oftalmologa: tu je ugledna splitska oftalmologinja doc.dr. Dobrila Karlica Utrobičić, specijalistkinja dječje oftalmologije i strabologije. Osigurajte najbolju zdravstvenu skrb za svoje dijete.

Nazovite nas i predbilježite se za pregled.

Za više informacija posjetite Instagram, Facebook ili web stranicu Poliklinike Marin Med ili nas nazovite

Tel: +385 (0)20 400 500

       +385(0)20 400 505

Poliklinika Marin Med

dr.Ante Starčevića 45

Dubrovnik

www. marin-med.com

email: info@marin-med.com

SAMO U POLIKLINICI MARIN MED oči možete pregledati na najnaprednijem  digitalnom čitaću dioptrije, obaviti objektivno mjerenje refraktivne pogreške oka i dobiti objektivnu dioptriju za naočale i kontaktne leće. Podaci se snimaju i pohranjuju, te je tako lako pratiti stanje oka kroz dulje vremensko razdoblje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here