-Znam koliko je Mato Franković puno radio u kampanji za lokalne izbore i koliko smo mu pomagali u prethodne četiri godine koliko vodi Grad Dubrovnik, može se izreći stav, ali nisam baš siguran da je imao vremena pratiti što se događa u Zagrebu – odgovorio je Andrej Plenković na novinarsko traženje da komentira izjavu dubrovačkog gradonačelnika Mata Frankovića koji je kritizirao kampanju HDZ-ova Davora Filipovića koji je izgubio izbore za zagrebačkog gradonačelnika.

Dodao je i kako širu sliku o svemu mogu imati i vidjeti oni koji su pomagali svima.

Na Frankovićevu izjavu kako je svaki kandidat odgovoran za vlastitu pobjedu ili poraz, oglasio se na na fb-u i Davor Filipović:

Čestitam Mati Frankoviću na pobjedi u Dubrovniku. Ta je pobjeda zasigurno rezultat kvalitetnog rada u protekle četiri godine. Međutim ne vidim kako mu ta pobjeda daje za pravo da putem medija komentira izbornu utakmicu u Zagrebu. Svi savjeti i kritike, koji su u svakom slučaju dobro došli, trebali bi se iznositi za stolom naše političke obitelji. U sportu svaka ekipa sve razgovore vodi u svlačionici, tamo si kaže sve što misli, a na teren izlazi zajedno i svi suigrači ginu jedni za druge kako bi se dobivale utakmice i prvenstva, poručio mu je Filipović, koji je na izborima u Zagrebu bio četvrti po broju glasova iza Tomaševića, Škore i Pavičić Vukičević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here