Udruga Glas poduzetnika je sazvala za danas konferenciju za medije na kojoj će se predstaviti uručivanje Zahtjeva za mirno rješenje za pet tvrtki iz najugroženijih sektora Županijskom državnom odvjetništvu kao prvi korak u postupku koji je pokrenut zbog diskriminatornih odluka Stožera CZ i neadekvatnih ekonomskih mjera Vlade RH.

Na konferenciji će se medijima i javnosti obratiti predstavnici tvrtki iz najugroženijih sektora, odvjetnički ured Matić i partneri d.o.o. te predstavnici udruge Glas poduzetnika.

Udruga Glas poduzetnika financira i logistički potpomaže tužbu koju podiže renomirani odvjetnički ured Matić i partneri d.o.o. iz Zagreba u ime pet tvrtki iz najugroženijih sektora – povremeni prijevoz putnika, putničke agencije, ugostiteljstvo, sezonski obrtnici, a zbog diskriminatornih odluka Stožera CZ i neadekvatnih ekonomskih mjera Vlade RH.

Za navedene tvrtke tražit ćemo adekvatno obeštećenje jer nakon više od godinu dana pregovaranja, pozivanja na dogovor i predlaganja rješenja Vladi RH, nismo naišli na razumijevanje vladajućih niti su nam ponuđene druge opcije – stoji u pozivu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here