VELIKA aukcija preko 70 umjetnina koje organizira naša sugrađanka Ana Obradović Skračić održat će se u NEDJELJU, 21. studenog od 20 do 21.30 sati u Lazaretima, a UŽIVO će je prenositi LIBERTAS TELEVIJA (LTV), DUBROVAČKA TELEVIZIJA (DU TV) i DUBROVNIKTV.NET, internetska televizija portala DUBROVNIKNET.HR

Licitirat će se preko 15 telefonskih linija na koje će se javljati naši sugrađani iz društvenog života Grada.

Izložba se već može pogledati u 4. lađi u Lazaretima uz covid potvrdu, a u galeriji koja se nalazi ispod teksta možete pogledati umjetnine i potencijalno se odlučiti za neku koju biste voljeli imati u svojoj kolekciji kao potvrdu dobrog djela koje ste napravili kupnjom.

Organizatori se zahvaljuju svim umjetnicima koji su donirali svoja djela i odazvali se ovoj hvale vrijednoj humanitarnoj akciji. 

Zahvaljuju i svim pokroviteljima bez kojih ova akcija ne bi bila moguća: VSP VIDEO za snimanje prijenosa, Mišelu Lupisu (Dalis okviri) i Blaženku Ogresi (Ogresta okviri) što su uokvirili potrebne slike, tehničkom osoblju Umjetničke galerije Dubrovnik koji su postavili izložbu te kustosici Andrei Batinić Ivanković za postavu izložbe, Dubrovačkoj baštini d.o.o na ustupljenom mjestu za izložbu i aukciju, te LTV-u, DU TV-u i DUBROVNIKTV.NET-u na prijenosu uživo.

Najveća zahvala, naravno, ide umjetnicima i galerijama na doniranim umjetninama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here