Čitateljica Dubrovnikneta, podatci poznati redakciji, na mail nam je poslala zahvalu zaposlenicama šaltera glavne gradske pošte u Vukovarskoj.

– Uvijek ljubazne, brze i spremne pomoći, pritom rade jedan toliko stresan posao, toliko interakcije s ljudima tijekom dana. Pogotovo je izazovno u okolnostima u kojima se trenutno nalazimo.

U petak uvečer, 14.siječnja, jedan šalter Pošte otvoren. Jedna zaposlenica je odradila sama vjerojatno cijelu smjenu i tko zna koliko dana već tako, jer su kolegice na bolovanju.

A svi smo se skupili pred vikend doslovno u 5 do 7 da obavimo ono za što smo došli!

Hvala joj i hvala svima što naše pošiljke i novac svakodnevno sretno stižu do primatelja. Hvala i poštarima, ljudi stvarno daju sve od sebe i zaslužuju barem da im kažemo HVALA, pozdravimo ih s osmijehom i zaželimo lijep dan! – napisala je naša čitateljica.

Podsjetimo, Hrvatska pošta u četvrtak poslala je priopćenje u kojem stoji kako zbog velikog broja zaposlenika, napose poštara u samoizolaciji, neće biti u mogućnosti na vrijeme isporučiti pošiljke na dubrovačkom području.

-Zahvaljujemo korisnicima na strpljenju i molimo ih za razumijevanje. Vršno opterećenje završava ovaj tjedan, te će se stanje normalizirati u idućih desetak dana. Pozivamo korisnike da se u slučaju bilo kakvih problema u dostavi obrate našoj Službi za korisnike na telefon: 072 303 304 ili putem online obrasca: https://kontakt.posta.hr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here