Blagdansko vrijeme još traje, kao i naše darivanje dragih čitatelja! Ispod bora dubrovniknet-a, za sve ljubitelje pisane riječi krije se knjiga Danijele Crljen “Strah od kupine” koju je lani tiskala izdavačka kuća Fragment iz Splita.

Roman „Strah od kupine“ splitske autorice koja već godinama živi u Dubrovniku, Danijele Crljen, obuhvaća više od stotinu godina povijesti njene obitelji, posebice njenih ženskih članova. Obiteljski je to roman koji secira najrazličitije odnose i veze, ujedno i roman o povijesti čije kulise ne opterećuju nego se blago naziru, i ljubavni roman koji svjedoči o razlikama u shvaćanjima ljubavi kroz različite generacije, roman o Splitu i njegovoj arhitekturi, novinarstvu, školstvu, njegovim starosjediocima i došljacima.

Zapratite nas putem društvenih mreža, možda baš vi budete sretnik koji će dobiti knjigu i uživati u hvaljenom prvijencu Danijele Crljen.

Sretno svima!

Iza male ali prosperitetne Naklade Fragment iz Splita je uspješna 2021., te za kraj prenosimo njihovu poruku na fb-u kojom ispraćaju staru i dočekuju 2022.:

Za Nakladu Fragment ova je godina bila iznimno uspješna. Objavili smo deset novih naslova, održali nekolicinu promocija (u granicama mogućnosti zbog pandemije) i upoznali jako puno ljudi koji su nam obogatili život. Bilo je tu naslova svih mogućih književnih vrsta i žanrova. Objavili smo nekolicinu zbirki poezije, suvremenih obiteljskih romana, ali i izrazito kvalitetnih žanrovskih naslova. Posebno nam je drago što smo ove godine s nekim autorima nastavili suradnju i na drugoj knjizi. Za nas je to ultimativni pokazatelj da su autori zadovoljni našim radom i da se i nakon više od dvije godine držimo zacrtanih, a nama izrazito bitnih postulata. Što poželjeti u novoj godini? Za početak želimo da se situacija s koronom smiri i da svi naši čitatelji i suradnici budu zdravi. Nakon toga želimo vam puno sreće i snage da ostvarite planove koje ste zacrtali. Želimo vam da rastete, da se razvijate i da nikad ne zaboravite da je život samo jedan. Ispunite ovu godinu ljubavlju, velikodušnošću i, naravno, dobrim knjigama (posebno onima iz Naklade Fragment). Mi nastavljamo svojim putem… u 2022. godini čeka nas još mnogo toga i iskreno se veselimo novim izazovima i projektima. Bit će nekih promjena, rezova i sličnih stvari, a sve u nadi da ćemo naše poslovanje postaviti na još višu razinu i da ćete u sljedećoj godini biti još zadovoljniji naslovima koje donosimo. Sretna vam ‘Nova’, ali i cijela nova godina! Hvala vam na podršci! Voli vas vaša Naklada Fragment!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here