PRIČA o jurnjavi Rimčeve Nevere više od 230 km/h Jadranskom magistralom kod Dubrovnika koja nije bila zatvorena za promet ne prestaje izazivati kontroverze, pa tako portal index.hr iz policijskih krugova neslužbeno doznaje kako je automobil vozio Krešo Ćorić, direktor prodaje u Rimac Automobilima, ali i kako se vozač nije sam prijavio policiji, kako je napisao na svom fb-u Rimac, nego su ga oni pronašli. 

Na Facebooku se u četvrtak popodne oglasio Mate Rimac. Ispričao se za incident, istovremeno ustvrdivši kako je “šteta da je nakon premijere auta ova vijest dala negativan kontekst”. Dodao je i da su sve goste i zaposlenike upozorili da se na javnim prometnicama mora poštovani zakon.

Rimac je poručio kako je policija razgovarala s vozačem te da će on biti kažnjen kao što bi to bio i bilo tko drugi, no napisao je i kako se vozač sam prijavio policiji.

Iz policije su, međutim, demantirali da im se vozač samoinicijativno prijavio.

Izvor iz policije rekao nam je kako im vozač nije sam pristupio, nego su ga policajci došli tražiti na mjestu gdje su smješteni Rimčevi ljudi. Ipak su naglasili kako nije bilo napetosti i problema s utvrđivanjem identiteta vozača, što znači da je Ćorić surađivao s policijom kada su ga pronašli.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here