Zašto trpite bolove? Mislite da križobolji nema (odgovarajućeg) lijeka i rješenja? Ako bol radije olakšavate analgetikom, dođite u Polikliniku Marin Med po stručno mišljenje! Bol u leđima je izlječiva!

Istaknuti zagrebački spinalni kirurg dr. Darko Perović iz Kliničke bolnice Dubrava sa bogatim znanjem i iskustvom u liječenju svih bolesti kralježnice može vas pregledati. Da, jedinstvenim kirurškim postupcima moguće je riješiti bolna stanja kralježnice.

Dr. Perović kao dio stalnog tima Poliklinike Marin Med za kralježnicu, hrvatski je ekspert za obavljanje svih zahvata na kralježnici poglavito ponajboljeg svjetskog medicinskog rješenja za izbjegavanje teške i dugo zalječive otvorene operacije leđa. Naručite se na pregled u ponedjeljak i utorak, 4. i 5. travnja 2022.

PREGLEDAJTE SE!

Pratite nas na našoj webFacebook i Instagram stranici! POLIKLINIKA MARIN MED

Tel: +385 (0)20 400 500

       +385(0)20 400 505

Poliklinika Marin Med

dr.Ante Starčevića 45

Dubrovnik

www. marin-med.com

email: info@marin-med.com

Imate zdravstvenih problema? Ne znate kod kojeg liječnika trebate pregled? Nazovite nas za savjet i termin!

-dr.sc. Vjekoslav Radeljić, dr.med., specijalist interne medicine, kardiolog- ambulanta u utorak i srijedu, 29. i 30. ožujka 2022.

– dr. Andrija Gelić, specijalist nuklearne medicine, subspecijalist za štitnjaču- ambulanta u petak i subotu, 1. i 2. travnja 2022.

dr. Maida Brković Bašić, specijalist internist, subspecijalist reumatologije- u petak i subotu, 2. i 3. travnja 2022.

 – prof. dr. sc. Darko Antičević, specijalist ortopedije, subspecijalist dječje
ortopedije-predbilježite se za ambulantu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here