Bolna leđa? Dođite na pregled!

Zašto trpite bolove u leđima? Mislite da križobolji nema (odgovarajućeg) lijeka i rješenja? Ako bol radije olakšavate analgetikom, dođite u Polikliniku Marin Med po stručno mišljenje! Bol u leđima je izlječiva!

Istaknuti zagrebački spinalni kirurg dr. Darko Perović iz Kliničke bolnice Dubrava sa bogatim znanjem i iskustvom u liječenju svih bolesti kralježnice može vas pregledati. Da, jedinstvenim kirurškim postupcima moguće je riješiti bolna stanja kralježnice.

Temeljiti pregled i kvalitetna konzultacija sa liječnikom iznimno su važni, kao i iskustvo u dijagnosticiranju problema, odnosno odgovarajuća preporuka na koji se način riješiti boli u leđima. Dr. Perović kao dio stalnog tima Poliklinike Marin Med za kralježnicu, hrvatski je ekspert za obavljanje svih zahvata na kralježnici poglavito ponajboljeg svjetskog medicinskog rješenja za izbjegavanje teške i dugo zalječive otvorene operacije leđa.

Pratite nas na našoj web, Facebook i Instagram stranici! POLIKLINIKA MARIN MED

Ponudite svojim gostima brzi antigenski ili PCR test na Covid 19 po cijeni već od 150 kuna!

„Ukucajte“

www.fit4traveldubrovnik.com

Za sve dodatne detalje, kontaktirajte nas:

Poliklinika Marin Med

dr.Ante Starčevića 45

Dubrovnik

Tel: +385 (0)20 400 500

       +385(0)20 400 505

www. marin-med.com

email: info@marin-med.com

NAJAVE AMBULANTI LIJEČNIKA

-dr. Andrija Gelić, specijalist nuklearne medicine, subspecijalist za štitnjaču- ambulanta u petak i subotu, 27. i 28. kolovoza 2021.

-prim. dr. sci. Darko Perović, dr. med. -specijalist kirurgije, subspecijalist za kralježnicu- ambulanta u ponedjeljak, 30. kolovoza 2021.

-doc.dr.sc. Mladen Miškulin, specijalist ortopedije i traumatologije – ambulanta u petak, 10. rujna 2021.

– doc.dr.sc. Vjekoslav Radeljić, dr.med., specijalist interne medicine, kardiolog- ambulanta u srijedu i četvrtak, 15. i 16. rujna 2021.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here