Prateći potrebe naših sugrađana za dječjim oftalmologom, Poliklinika Marin Med povremeno dovodi u Dubrovnik uglednu splitsku oftalmologinju doc.dr.sc.Dobrilu Karlica Utrobičić.

Primarijus Karlica Utrobičić, specijalistkinja dječje oftalmologije i strabologije, naglašava važnost pravovremene dijagnostike te liječenja strabizma i slabovidnosti kod djece, što dalje omogućuje i normalan razvoj vidne oštrine te samim time i pravilni fizički i psihički razvoj djeteta.

Dolaskom ugledne i cijenjene dječje oftalmologinje u Polikliniku Marin Med, roditeljima se omogućuje da svoje dijete pregledaju u mjestu stanovanja, bez odlaska sa djecom u druge medicinske centre na pregled.

Naručite svoje dijete na pregled kod prim. dr. Dobrile Karlica Utrobičić za petak, 14. siječnja u Poliklinici Marin Med.

Pratite nas na našoj web, Facebook i Instagram stranici! POLIKLINIKA MARIN MED

Samo u POLIKLINICI MARIN MED oči možete pregledati na najnaprednijem  digitalnom čitaću dioptrije, obavitiobjektivno mjerenje refraktivne pogreške oka i dobiti objektivnu dioptriju za naočale i kontaktne leće.

Imate zdravstvenih problema? Ne znate kod kojeg liječnika trebate pregled? Nazovite nas za savjet i termin!

Tel: +385 (0)20 400 500

       +385(0)20 400 505

Poliklinika Marin Med

dr.Ante Starčevića 45

Dubrovnik

www. marin-med.com

email: info@marin-med.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here