Poliklinika Marin Med u nacionalnoj kampanji

Obilježavamo Svjetski dan glaukoma. Predbilježite se za BESPLATAN pregled ili iskoristite 25% popusta! Zato- nazovite ODMAH! Termini su ograničeni!

Oftalmološka ambulanta Poliklinike Marin Med i ove godine na prigodan način obilježava Svjetski dan glaukoma. Javno zdravstvena akcija fokusirana je na mjerenje očnog tlaka te pregled očnog živca i vidnog polja.

Poliklinika je ove godine uz obilježavanje Svjetskog dana glaukoma besplatno mjerenje očnog tlaka osigurala za članove Kluba 65+ koji su se predbilježili za ovaj pregled kao prevenciju od bolesti oka tj. glaukoma. Time je ukazana važnost ranog otkrivanja i pravovremenog liječenja glaukoma.Naime, glaukom uzrokuje oštećenje vidnog živca, što za posljedicu može imati sljepoću. 

U tjednu obilježavanja svjetskog Dana glaukoma oftalmologinja Poliklinike Marin Med dr. Meri Vučković Mataga BESPLATNO će pregledati deset najbržih pacijenata oboljelih od glaukoma koji se predbilježe za ovaj pregled za srijedu, 9. ožujka.

Besplatan pregled odnosi se na pregled vidnog polja i vidnog živca – OCT dijagnostikom kojom se točno mjeri debljina vidnog živca i rano otkrivanje govooštećenje.

Svi oboljeli od glaukoma koji se do kraja ovoga tjedna naruče na isti pregled ostvaruju 25 % popusta.

Ne oklijevajte. Nazovite odmah! Poliklinika Marin Med

Tel: +385 (0)20 400 500

       +385(0)20 400 505

Poliklinika Marin Med

dr.Ante Starčevića 45

Dubrovnik

www. marin-med.com

email: info@marin-med.com

Pratite nas na našoj web, Facebook i Instagram stranici! POLIKLINIKA MARIN MED

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here