PEDIJATRIJA U FOKUSU POLIKLINIKE MARIN MED

Zaštita zdravlja djece i prevencija bolesti najmlađih pacijenata stalno je u fokusu Poliklinike Marin Med.

U nastojanju proširivanja spektra zdravstvenih usluga odnedavno je pedijatrijskom timu pridruženo još jedno poznato ime. Prim.mr.sc.Marija Radonić , ugledna dubrovačka specijalistkinja pedijatrije i subspecijalistkinja pedijatrijske pulmologije, u Poliklinici Marin Med povremeno će primati male pacijente sa problemima akutnih i kroničnih bolesti dišnih puteva poput bronhitisa i astme.

Ambulanta dr. Radonić biti će jednom tjedno i to svake srijede, a pregledi će se obavljati uz obaveznu rezervaciju termina.

Dolaskom primarijus Radonić u Polikliniku Marin Med, tim pedijatrije Poliklinike Marin Med svakako je proširen i ojačan te su uz nju malim pacijentima na raspolaganju i pedijatrice dr.Mirela Čurlin i dr. Marijana Rogulj kao i dr. Darko Antičević specijaliziran za dječju ortopediju te primarijus dr. Dobrila Karlica Utrobičić, specijalistkinja dječje oftalmologije i strabologije.

Tel: +385 (0)20 400 500

       +385(0)20 400 505

Poliklinika Marin Med

dr.Ante Starčevića 45

Dubrovnik

www. marin-med.com

email: info@marin-med.com

Pratite nas na našoj web, Facebook i Instagram stranici! POLIKLINIKA MARIN MED

Naručite se na pregled! Dolaze:

-dr.sc. Vjekoslav Radeljić, dr.med., specijalist interne medicine, kardiolog- ambulanta u srijedu i četvrtak 1. i 2. lipnja 2022.

-dr. Andrija Gelić, specijalist nuklearne medicine, subspecijalist za štitnjaču- ambulanta u ponedjeljak i utorak, 6. i 7. lipnja 2022.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here