U okviru projekta Gledam svoje Konavle, Udruga Agroturizam Konavle je raspisala javni poziv za izbor najbolje obrađenih i uređenih konavoskih baština. Izbor se provodi u tri kategorije: najuređeniji Konavoski vrt, najuređeniji Konavoski vinograd i najuređeniji Konavoski maslinik.

Iz Agroturizma Konavle pozivaju Konavoske domaćine da prijave svoje baštine. Natječaj je otvoren od 11.lipnja 2021. godine do 24. lipnja 2021. godine.

Prijaviti se može putem e-mail-a (ured@agroturizam-konavle.hr), sms porukom (095 124 63 33) i putem Facebook stranice Udruge, a uz prijavu je potrebno priložiti najmanje 3 fotografije prijavljene baštine.

Gledam svoje Konavle je projekt Udruge Agroturizam Konavle s ciljem edukacije i podizanja svijesti lokalne zajednice o potrebi poboljšanja razine uređenja i sklada u ruralnom prostoru Konavala. Projekt se provodi u suradnji s profesorima s agronomskog fakulteta i uz potporu ministarstva poljoprivrede. Nakon obilaska stručnog povjerenstva ocijene prijavljenih površina, Agroturizam Konavle će u nedjelju 27. lipnja 2021. godine organizirati proglašenje pobjednika i dodjelu nagrada. Tekst javnog poziva se može pronaći na web stranici Udruge Agroturizam Konavle.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here