Potraga za nestalim 35-godišnjakom, koji se prekjučer poslijepodne udaljio iz obiteljske kuće na Mećajcu u nepoznatom smjeru, se nastavlja. Razgovarali smo s vođom potrage HGSS-ovcem Mariom Begićem.

-Potraga je počela prekjučer oko 19 i 30 i trajala je do ponoći, nažalost nismo tu večer pronašli nikakve tragove, niti naznake, gdje je mladić mogao otići. Jučer tijekom cijelog dana 10 HGSS-ovaca sa potražnim psima, policija, specijalna policija, vatrogasci te lokalno stanovništvo i prijatelji nestalog pretražili su, usprkos kiši i vjetru, veliko područje od Mećajca do Močića i dalje prema Čilipima i s druge strane prema Zvekovici i magistrali. Danas nastavljamo potragu u istom sastavu, na istom području, stižu nam tri potražna psa, dva iz Splita i jedan iz Šibenika, a nadamo se da će vjetar malo opasti kako bismo mogli podići dron te da će nam se u pretraživanju obale pridružiti pomorska policija, kazao nam je Mario Begić iz HGSS-a.

Ako ste ga negdje vidjeli, javite policiji na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr

Traga se za Hrvojem Sternišom iz Cavtata

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here