U prometnoj nesreći koja se jučer, 17. siječnja, u 16,45 sati dogodila na izlazu iz Dubrovnika u Prijevoru jedna je osoba teže, a dvije su lakše ozlijeđene, izvijestili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Do prometne nesreće je došlo tako što se 80-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka prilikom izlaska iz lijevog nepreglednog zavoja nije kretao sredinom obilježene kolničke trake, već je prešao na suprotnu traku gdje je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak.

Potom je na stražnji dio vozila 34-godišnjaka naletjelo osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći teže tjelesne ozljede zadobio je 34-godišnjak, dok su preostala dva vozača zadobili lakše tjelesne ozljede.   

“Osim loše vidljivosti, kiša zajedno s prašinom i uljem na kolniku vrlo nepovoljno utječe na sigurnost prometa, zato molimo vozače da pojačaju oprez u prometu”, poručili su PU dubrovačko-neretvanske.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here