Božo Petrov je na svojoj fb stranici objavio kako MOST petnaestak minuta prije početka konstituirajuće sjednice Županijske skupštine traži podršku za stvaranje Centra za autizam u Dubrovačko-neretvanskoj županiji!

-Županijski vijećnici MOST-a u ovom trenutku skupljaju potpise i drugih županijskih vijećnika u Dubrovačko-neretvanskoj županiji kako bi se konačno pokrenula inicijativa za stvaranje Rehabilitacijskog centra za osobe s poteškoćama u razvoju.Potrebno nam je 13 potpisa kako bi se napravila tematska županijska sjednica i osnovalo tijelo koje će konačno dovesti do izgradnje Rehabilitacijskog centra za osobe s poteškoćama u razvoju.Ovo je prvi konkretan korak u tom smjeru! Za uspješniju Dubrovačko-neretvansku županiju! – napisao je čelnik MOST-a.

Da će pred većinom koju će sačiniti HDZ s partnerima i Vićanov DDS, biti veoma radno i uzbudljivo vrijeme svjedoči i najava Marka Giljače, vijećnika stranke Srđ je Grad da će se veoma skoro tražiti tematska sjednica o provođenju novog istraživanja za trasiranje najavljenog Lučevog razdolja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here