Dubrovkinja Ana Maslać Plenković​ (42), supruga premijera Andreja Plenkovića (51), po treći je put trudna, doznaje Jutarnji od izvora bliskih premijerovoj obitelji.

Kako neslužbeno doznaje jutarnji, Ana Maslać je u trećem tromjesečju trudnoće i čeka sina. Poznato je, naime, da roditelji Ana i Andrej čuvaju privatnost svoje obitelji, kao što je to bilo u slučaju rođenja kćeri Mile (4) i sina Marija (7), te ih medijski ne izlažu i eksponiraju.

Ana Maslać Plenković, inače diplomirana pravnica iz Dubrovnika i šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale u Hrvatskom saboru i devet godina stariji Plenković upoznali su se na radnom mjestu, dok je on još bio saborski zastupnik.

Par je svoju ljubav ozakonio brakom početkom listopada 2014., a dva i pol mjeseca kasnije Plenković je bodrio svoju suprugu u zagrebačkom rodilištu kada je 19. prosinca, na svoj 35. rođendan, rodila njihovo prvo dijete.

Sina su nazvali Mario, po ocu Andreja Plenkovića, profesoru komunikologije na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Nakon nešto više od dvije godine stiglo je novo proširenje za tročlanu obitelj Plenković – djevojčica Mila, a sada se obitelj raduje još jednom novom članu.

FOTO: Arhiva

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here