Udruga Sigurnost u prometu Dubrovnik organizira još jedno druženje sada već tradicionalno natjecanje “Vratimo djecu na igrališta”. 

Nakon Dubrovnika, Nuncijate, Mokošice, Župe dubrovačke, Konavala i Montovjerne natjecanje se seli u Kupare i to 19. ožujka s početkom u 11 sati na vanjskom igralištu Kupari (ex vojarna).

Djecu  kao i dosada očekuje puno glazbe, vršnjačkog druženja, smijeha, hrane, pića i druženje sa našim poznatim sportašima i igara.  

“Cilj nam je u početku bio jednostavno odvojiti djecu od društvenih mreža, igrica, bezbroj sati provedenih ispred televizora i vratiti ih u njihovo prirodno okruženje, a to su igrališta. Danas dragi prijatelji, natjecanje “Vratimo djecu na igrališta” je u zadnje tri godine svog postojanja preraslo u tradicionalno natjecanje koje se održava u ovom dijelu Lijepe naše. Štoviše, ukoliko govorimo po odazivu djece i prijavama na natjecanje možemo ujedno reći da je to sigurno najveće takvo natjecanje namijenjeno najmlađima u Republici Hrvatskoj. Sudjelovat će i djeca s Korčule, iz doline Neretve, od Stona do Konavala te grada Dubrovnika!

Pehar za pobjednike

Pobjednici natjecanja uz medalje i nagrade (optika Van Gogh i Ofalumus) će dobiti POSEBNO IZRAĐEN pehar od stakla i kamena. Nagrade i priznanja najboljima će uručiti predstavnici  općine Župa dubrovačka.

Za natjecanje se mogu prijaviti sva djeca od I. do III. razreda osnovnih škola s područja Dubrovačko-neretvanske županije do 16. ožujka 2022. godine. (BICIKL OBAVEZAN).

Molimo Vas dragi roditelji da prijavite vašeg mališana putem e-maila dpavela@gmail. com  ili na inbox FB stranice Sigurnost u prometu Dubrovnik – stoji u pozivu Denisa Pavele iz Udruge Sigurnost u prometu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here