Prošlog vikenda juniori i seniori Plesnog kluba Step ‘n Jazz sudjelovali su na plesnom natjecanju “International Dance Open” u Splitu.

“U svojim kategorijama, osvojili su 6 prvih mjesta, jedno drugo, jedno treće i jedno četvrto mjesto. Osim sjajnih rezultata u pojedinačnim kategorijama, vratili smo se doma s najvećom nagradom ukupnog natjecanja. Naime, naši seniori su s čak dvije koreografije izabrani da nastupaju u Gala večeri, na kojem se natječu 20 najboljih koreografija cijelog natjecanja. S obzirom na to da je na cijelom natjecanju bilo preko 600 koreografija, već sami ulazak u Galu od 20 najboljih je ogromna čast. Ponosno javljamo, da su naši seniori osvojili prvo mjesto u gali za grupne koreografije i drugo mjesto u gali za sola i dua”, kazala je Linda Valjalo.

“Nakon pauze od dvije godine zbog covida, cilj nam je bio da djeca konačno otputuju na natjecanje i pokažu svoj trud i rad. Vratiti se doma s ovakvom potvrdom je zaista iznad svih naših očekivanja. Htjela bih se zahvaliti našoj djeci što su ustrajali s radom u ovom teškom periodu i svim roditeljima na podršci”, poručila je Valjalo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here