Organizacija Punkta za cijepljenje sa danom 16.veljače 2022. prestala se održavati u  Sportskoj dvorani u Gospinom polju, te će se od 23.veljače 2022. cijepljenje građana održavati u Studentskom domu u Ulici Marka Marojice 2.

Na ovo preseljenje Dom zdravalja se odlučio zbog smanjenog interesa za cijepljenje, te time i prestanka potrebe za velikim prostorom, odnosno zauzimanjem sportske dvorane u Gospinom polju.

Cijepljenje svih zainteresiranih hrvatskih državljana za prvu, drugu i booster dozu u Studentskom domu u Dubrovniku održat će se u srijedu, 23. veljače u vremenu od 8:00 do 12:00 sati.

Iz Doma zdravlja napominju kako booster dozu mogu primiti sve osobe kojima je proteklo 3 mjeseca od primanja druge doze cjepiva Comirnaty (Pfizer), Spikevax (Moderna Biotech) i Vaxzevria (AstaZeneca), odnosno 2 mjeseca od primanja jedne doze Janssen (Johnson&Johnson).

Na raspolaganju će biti cjepiva Comirnaty (Pfizer), Janssen (Johnson&Johnson) i Spikevax (Moderna Biotech).

Mole se sve osobe koje dolaze na cijepljenje da ne dođu natašte kako bi lakše podnijeli cijepljenje.

Navedenog dana neće biti cijepljenja stranih državljana, a svi strani državljani zainteresirani za cijepljenje mogu svoje cijepljenje izvan punkta organizirati putem nove

e-mail adrese: vaccination.dubrovnik@gmail.com

Cijepljenje bez najave u Orebiću i na Korčuli

Dom zdravlja Korčula organizira akcije cijepljenja bez najave za sve zainteresirane i to, u utorak, 22. veljače 2022. u Centru za kulturu Korčula u Korčuli od 8 do 12 sati, te u četvrtak, 24. veljače 2022. u sportskoj dvorani Osnovne škole Orebić u Orebiću od 13 do 15 sati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here