Smatramo da je sport od iznimne važnosti za psihofizički razvoj djeteta a ragbi na najbolji mogući način spaja boravak na otvorenom, trening, učenje i druženje, priopćili su iz kluba

Pozivamo sve koje zanima ovaj sport i žele se okušati u njemu da nam se pridruže na treninzima na igralištima u Lapadu i Gospinom polju. Ragbi je sport s velikom tradicijom i jedan od najpopularnijih olimpijskih sportova. Prikladan je za sve uzraste od vrtićke do odrasle dobi, te ga mogu igrati djevojčice i dječaci. Treninzi su prilagođeni uzrastima i više je različitih pozicija koje se mogu igrati tako da zaista svatko može naći svoje mjesto u ovom sportu, neovisno o predispozicijama i bilo kakvim drugim faktorima. Ljepota ragbija je i u vrijednostima koje njeguje; fair playu, timskom radu i disciplini. Uz dosta treninga i učenja svih očekuje dobra zabava i druženje jer Ragbi klub Dubrovnik sudjeluje na regionalnim i nacionalnim natjecanjima tako da su svima koji treniraju omogućena česta putovanja. 

Molimo sve zainteresirane da nas za više informacija kontaktiraju na ragbiklubdubrovnik@gmail.com ili 091 922 3643, Antonio Malekinušić, trener, priopćili su iz kluba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here