Predsjedništvo Mosta je 19. siječnja 2023. donijelo Odluku o raspuštanju gradske koordinacije grada Dubrovnika.

Ističu da su je donijeli jer su ujedno zaprimili i pisani zahtjev s više od 1/3 potpisa članova s područja Dubrovnika za izvanrednom izbornom skupštinom.

-Predsjedništvo poštuje navedeni zahtjev članova kako bi Most u Dubrovniku dobio novi zamah te se još više osnažio u svom djelovanju, stoji u priopćenju iz MOST-a.

Predsjednik dubrovačkog Mosta Maro Kristić na svom je FB profilu objavio status uz ovu vijest.

-Poštovane sugrađanke i sugrađani, dragi prijatelji,

nakon višegodišnjeg političkog djelovanja kao nezavisni zastupnik na platformi Mosta nezavisnih lista u Hrvatskom saboru te vijećnik u gradskom vijeću grada Dubrovnika i skupštini Dubrovačko-neretvanske županije s današnjim danom prestajem obnašati ulogu koordinatora gradske organizacije Mosta Dubrovnik koju sam prije dvije godine s posebnom čašću i zadovoljstvom prihvatio na zamolbu članova i simpatizera Mosta.

I dalje ću kao nezavisni vijećnik u gradskom vijeću grada Dubrovnika predano i s velikom energijom promicati sve one ideje i inicijative koje su od interesa grada Dubrovnika i njegovih žitelja. Članovima i simpatizerima Mosta te svim njihovim predstavnicima koji djeluju na svim političkim razinama želim puno uspjeha u daljnjem radu te ostajem na raspolaganju za suradnju po bilo kojem pitanju koje je od općeg društvenog interesa, napisao je Maro Kristić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here