Stanovnici Mokošice, priopćenjem su reagirali na članak KAKVI SMO MI TO POSTALI LJUDI? I što zaslužujemo? Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Oštro osuđujemo svako divljaštvo, pa tako i ovo počinjeno na svježem betonu u ulici Put na more.  Nadamo se da će počinitelj biti primjereno sankcioniran.
Zahvaljujemo g. Frankoviću na promptnoj reakciji. Žao nam je što nisu priložene i fotografije propisno postavljenih oznaka i zaštitnih ograda na početku i na kraju ulice. 

Nadamo se da će na barem jednak način reagirati i na divljaštvo počinjeno 26.07.2021. na zadnjem komadu  kamene rive gdje je iz nepoznatih razloga i na divljački način uklonjen klesani kamen. Nadamo se da će se otkriti počinitelj i da će riva biti vraćena u prvotno stanje, odnosno da se neće betonirati pa da to liči na neki betonski mul koji se iznajmljuje. 

Također se nadamo da će g. Matušić jednakom brzinom  reagirati na pisanu zamolbu za ispitivanje zdravstvene ispravnosti vode za piće obzirom da se kod više korisnika učestalo javljaju probavne smetnje, a i pojedinci su svjedočili oštećenju novopostavljenih vodovodnih cijevi koje su u kontaktu s morem koje je već 2 mjeseca zagađeno fekalijama.

Također se nadamo da će g. Franković i g. Matušić primjereno reagirati na neprimjerene komentare na svojim Facebook objavama, kao i na portalima koji su prenijeli objavu jer se stječe dojam da potiču ili odobravaju mržnju prema građanima GK Mokošica, odnosno stječe se dojam da potiču ili odobravaju mišljenje da su svi građani GK Mokošica divljaci”.

Stanovnici Mokošice

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here