Strašna tragedija u kojoj su izgubljena tri mlada života izazvala je brojne reakcije. Na društvenim mrežama sućut obiteljima poginulih mladića izrazili su i župan Nikola Dobroslavić te nadbiskup Mate Uzinić.

“Užasnula me vijest o tragediji trojice mladića u Smokvici! Molim za snagu obiteljima stradalih da mogu podnijeti ovaj strašan teret,” objavio je Dobroslavić. 

Na tragediju se osvrnuo i nadbiskup Mate Uzinić. 

“U nedostatku riječi koje bi u ovom trenutku mogle imati nekog smisla i molitvom ‘Riječi koja je tijelom postala i nastanila se među nama’ da nam daruje riječi utjehe, pridružujem se molitvi za pokoj poginulih i sućuti ožalošćenim obiteljima,” objavio je Uzinić. 

Načelnik Općine Smokvica, koja broji oko 950 stanovnika, Kuzma Tomašić istaknuo je kako je riječ o velikoj tragediji za ovo malo mjesto.

“Tragedija koja se na ovim prostorima ne pamti, pogotovo što su to bila tri mladića koje si samo moga poželit. I kad bi se trudio ne bi mogao ništa loše o njima naći niti kazati”, kazao je načelnik. 

Podsjetimo, Ivan Didović, Tomislav Tomašić i Ante Salečić okončali su svoje mlade živote u ranim jutarnjim satima nedjelje kada su automobilom Golf 3 udarili u stablo pored ceste između Blata i Vele Luke. Od mladića su se emotivnim objavama oprostili vatrogasci DVD Smokvica, NK Jadran, ali i županijski vatrogasni zapovjednik StjepanSimović.

TRAGEDIJA NA KORČULI U teškoj prometnoj nesreći smrtno stradala trojica mladića

DVD Smokvica oprašta se od svojih članova: Vatrogasci nikad ne umiru…

Simović: Spomen na njih ostat će zauvijek u mom srcu i molitvama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here