Redakciji Dubrovnikneta-a tijekom popodneva se obratio čitatelj koji navodi da je tijekom popodneva s djecom otjeran s mula na Copacabani. Pojašnjava kako su djeca htjela s mula skakati u more, no u tome ih je spriječio djelatnik restorana koji im je kazao da se maknu kako ne bi ometali goste koje su platili ležaljke. “Ne znam odakle nekome pravo da tjera nekoga s javnoga mula jer on ima tu ležaljke”, pita se ovaj revoltirani otac.

“Danas sam se neugodno iznenadio na gradskoj plaži Copacabana. Došao sam s djecom na mul na Copacabani kako bi ona skakala u more ali smo ubrzo bili zamoljeni od strane djelatnika restorana da se maknemo i da ne možemo tu stajati jer tu gosti leže na ležaljkama”, naveo je naš sugrađanin, a potom i kazao zbog čega su otjerani.

“Kaže,oni su puno platili da tu leže te da nije u redu da ih “ometamo”. Strašno sam se iznervirao i bio sam spreman svašta reći tome gospodinu, ali nisam se htio svađati zbog djece. Ne znam odakle nekome pravo da tjera nekoga s javnoga mula jer on ima tu ležaljke”, pita se ovaj revoltirani otac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here