Bio je to nevjerojatan događaj – kombinirajući povijest i ljepote Dubrovnika s uzbuđenjem Nevere. I naravno – otkrivanje prirode na najbolji mogući način – uz Greyp biciklo, napisao je na svom FB profilu Mate Rimac uz veliku fotogaleriju s predstavljanja njegove superjurilice “Nevera” na Pagu i u Dubrovniku.

“Imamo veliku sreću što smo u tako lijepoj zemlji poput Hrvatske. Koristimo svaku priliku da istaknemo svoje podrijetlo (poput kravate na bočnom profilu Nevere).

Prošli tjedan smo ugostili preko 80 kupaca, gostiju i partnera iz cijelog svijeta koji su doputovali u Hrvatsku unatoč ograničenjima zbog pandemije. Bio je to nevjerojatan događaj – kombinirajući povijest i ljepote Dubrovnika s uzbuđenjem Nevere. I naravno – otkrivanje prirode na najbolji mogući način – uz Greyp biciklo.

Kakav način predstavljanja naše zemlje, proizvoda i priče. Želio bih zahvaliti svima koji su nam se pridružili i svim ljudima iza kulisa koji su ovaj događaj učinili sjajnim kakav je i bio”, na svom Facebook profilu napisao je Mate Rimac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here