„Roditelji, još uvijek možete ovu školsku godinu pretvoriti u jednu uspješnu školsku godinu za vašu djecu“ – poručuje Tomislav Petrović, jedan od direktora i osnivač škole jezika u Dubrovniku.

„Intenzivan tečaj jezika ima izuzetno pozitivan utjecaj na razvoj mlade osobe, pogotovo ako je tečaj engleskog ili njemačkog dobro osmišljen i kada su profesori koji predaju izvorni govornici. Roditelji koji su to prepoznali i koji šalju svoju djecu na tečajeve jezika su u velikoj prednosti. Ulaganje u naše mlade je ulaganje u našu sretnu budućnost“ – dodaje.

„Dubrovački jezični centar“, poznatiji i pod imenom „Dubrovnik Language School Queen Mary“ ljeti angažira profesore iz Amerike i Nijemačke. Profesori su Amerikanci koji žive u Dubrovniku objašnjava profesorica Shawna te dodaje, „svi naši profesori su izvorni govornici sa vrhunskim diplomama i sa velikim iskustvom.“

Nude se tečajevi engleskog za djecu i mlade na razinama A1, A2, B1 i B2.

„Objasnit ćemo svima još malo bolje ove razine učenja: A1 je razina početnika, A2 je osnovna razina, B1 je srednja razina a B2 je napredna razina“ objašnjava profesorica Tijana.

Za djecu iz Dubrovnika nudi se posebna cijena od samo 1.600 kuna za intenzivan tečaj engleskog ili njemačkog od 2 tjedna!

„Zašto bi nas roditelji slali u Englesku ili Ameriku na tečaj jezika? Naše more je puno toplije“ smiju se Ana i Laura, redovite polaznice jezičnih tečajeva i sportskih radionica unutar dubrovačke škole jezika „Queen Mary“ na Ilinoj glavici.

WWW.DUBROVNIK-LANGUAGE-SCHOOL.COM

Upite i prijavnice na: tomislav@dubrovnik-language-school.com

Volantina 1, 20000 Dubrovnik, Tel.: 095-7462979

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here