Stanovnici Lapadske obale danas organiziraju prosvjed ispred ulaza u marinu Frapa s početkom u 16.00 sati.

Objavili su to srđevci na svojoj stranici, kao stranka koju su stanovnici Lapadske obale pozvali da sudjeuluju s njima. napisali su:

U travnju 2021. godine u programu SJG za predstojeće lokane izbore naveli smo: “Pokrenut ćemo sve procedure kako bi se raskinuo koncesijski ugovor s Marinom Frapa zbog neispunjenja obveze dobivanja uporabne dozvole, kako bi Grad Dubrovnik postao vlasnik marine. Učinit ćemo sve sve da nakon raskida koncesijskog ugovora sve ono što nagrđuje okoliš ovog vrijednog lokaliteta sruši, a osnovnu ćemo njenu izgrađenu infrastrukturu pretvoriti u komunalnu lučicu s vezovima za građane. Time ćemo riješiti goruće pitanje nedostatka vezova koje građane muči i ispraviti veliku nepravdu koju im je napravila Vlahušićeva, ali i nastavila raditi ova Frankovićeva gradska vlast.

“Stanovnici Lapadske obale pozvali su nas na prosvjed koji danas, ponedjeljak 14.2.2022., organiziraju stanovnici toga dijela Lapada ispred ulaza u marinu Frapa s početkom u 16.00 sati.

Kao i do sada, ne samo u slučaju Lapadske obale, odazivali smo se na organizirane prosvjede građana kada bismo vidjeli da iza tih prosvjeda stoji javni interes. Tako će biti i danas.

Ovim putem pozivamo i druge građane i aktere na političkoj sceni grada Dubrovnika da svojim prisustvom obrane javni interes i jasno iskažu svoje nezadovoljstvo postupcima vlasnika marine, koji priječi izvođenje radova rekonstrukcije Lapadske obale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here