Ugostitelj Stjepan Perić prodaje poslovni prostor na Stradunu za 2,2 milijuna eura! Riječ je o slastičarni “Gossip” na atraktivnoj lokaciji najposjećenije dubrovačke ulice.

Budući je riječ o nekretnini koja ima status zaštićenog kulturnog dobra, vlasnik ju je, zbog prava prvokupa morao ponuditi Dubrovačko-neretvanskoj županiji, pa se tako našla na dnevnom redu sjednice koja je najavljena za 23. srpnja.

Perićev prostor, koji se vodi kao dva dućana koja se prostiru na sveukupno 71 kvadratu, procijenjen je i ponuđen kupcima za 2,2 milijuna eura.

Stjepan Perić je svojedobno bio predsjednik Ceha ugostitelja, u najmu drži restoran Poklisar i manji cafe bar na Stradunu, a prije nekoliko godina se njegovo ime spominjalo i vezano uz zakup legendarnog Troubadoura s čijim je vlasnicima završio na sudu zbog neplaćanja najamnine. Perić je bez dlake na jeziku jako često u medijima istupao prozivajući aktualnu vlast za nerad i nesposobnost, a osobito ga je razljutila nedavna odluka konzervatora da mu se ispred restorana Poklisar ukloni tenda koja je na tom mjestu stajala desetak godina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here