Iznenađenje koje je genijalni Mate Rimac najavio da će se dogoditi na dubrovačkoj tvrđavi Lovrijenac, te označiti novu prekretnicu u povijesti njegove tvrtke, jutros je “preletjelo” iznad glava stanovnika hrvatskog juga. Helikopterom je, naime, obavljen prijenos vozila iz dubrovačke zračne luke prema Lovrijencu.

Nakon predstavljanja svoje Nevere u Vrtovima sunca, Mate Rimac priprema na našoj tvrđavi Lovrijenac događaj koji je najavio za večeras u 20 sati, a sudeći prema komentarima na njegovoj fb stranici, njegovi pratitelji s nestrpljenjem čekaju kako bi vidjeli o čemu je riječ.

Rimac je jučer zaintrigirao s fotografijom snimljenom na Lovrijencu gdje drži ključ u ruci te najavljuje “veliki dan”.

Nedugo potom objavio je link na događaj koji bi se trebao pratiti večeras od 20 sati, uz dodatno buđenje znatiželje kod svih koji očito s uzbuđenjem očekuju svaki njegov daljnji korak.

Što je sljedeće? Ovdje u Rimac, nikad ne mirujemo. Nakon nedavnog pokretanja #Nevera najavljujemo sljedeću veliku prekretnicu u povijesti naše tvrtke. Pridružite nam se na ovoj proslavi i pratite live stream 5 srpnja u 20 sati – napisao je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here