Dubrovački bend Silente sudjelovao je sinoć na 69. Zagrebačkom festivalu. Pjevač benda Tibor Karamehmedović tim povodom dao je intervju za Story.hr, a u razgovoru se osvrnuo na ulazak u bračnu luku s Mijom Prgudom.

A upravo je u veljači ove godine uplovio u bračnu luku sa svojom izabranicom, marketinškom stručnjakinjom Mijom Prgudom. O svojoj vezi nisu mnogo govorili, ali prvu je zajedničku fotografiju na Instagramu Tibor objavio na ljeto 2021. godine. Navodno su se zaručili u prosincu kada je pjevač objavio fotografiju iz Sarajeva ispod koje su im mnogi čestitali na sretnim vijestima.

Sreća je u onome što je prošlo. I možda u onome što će tek biti’, napisao je Tibor tada. A mi smo ga odlučili upitati kako je prošlo ‘tajno’ vjenčanje.

‘Ne bih ja to nazvao ‘tajnost’, ja bih to nazvao ‘privatnost’, ima razlike. Nije da ja nešto tajim ili krijem, meni i ženi su smiješni svi naslovi i zaključivanja. Kao da čitam o nečijem drugom životu’, rekao je Tibor pa dodao: 

‘Ni ja ni žena nismo od velikih vjenčanja i ceremonija. Nije nam to napeto, htjeli smo biti sami. Na kraju smo pozvali nekoliko ljudi iz obitelji i kruga bliskih prijatelja da bude zabavno na večeri. Zvao sam i prijatelje iz Šibenika koji su svirali i napravili odličnu atmosferu’, otkrio je pjevač.

S vjenčanja smo mogli vidjeti samo njihove fotografije iz automobila na što je Tibor zaključio našalivši se: ‘Mediji su imali krivu dojavu o vremenu fotografiranja’.

Više pročitajte ovdje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here