Poliklinika Marin Med pridružuje se obilježavanju Međunarodnog tjedna mozga na najbolji mogući način. Svim pacijentima koji trebaju obaviti pretrage snimanja glave na CT-u i magnetnoj rezonanciji ovoga tjedna od 14. do 19. ožujka odobrava 10 posto popusta.

Tjedan mozga globalna je inicijativa koja naglašava i promiče znanost vezanu uz najsloženiji ljudski organkoji je ujedno i najmanje istražen. Brojne institucije i organizacije stalno su ujedinjene u nastojanjima da prikupe što više korisnih informacija o stanjima i bolestima mozga. Dakako, naglasak je kako uspješno liječiti i osigurati oboljelima bolju kvalitetu života, a Tjedan mozga upravo promiče tu poruku!

Poliklinika Marin Med prigodno obilježava Tjedan mozga.

Dogovorite neurološki pregled kod neurologa dr. Davora Jurišića. Počnite sa terapijom što prije kako bi spriječil i daljnje komplikacije. Neurološki pregled može otkriti bolesti mozga, živaca, mišića i kralježnice.

Osnova dobre kliničke procjene neuroloških smetnji svakako je kvalitetan neurološki pregled nakon kojeg se donosi odluka o daljnjim dijagnostičkim postupcima tj.liječenju. U Poliklinici Marin Med možete također obaviti i cijeli niz dijagnostičkih pregleda. Ukoliko je to snimanje glave, naručite se i iskoristite 10 posto popusta na pretrage CT-a i magnetne rezonancije.

Pratite nas na našoj webFacebook i Instagram stranici! POLIKLINIKA MARIN MED

Tel: +385 (0)20 400 500

       +385(0)20 400 505

Poliklinika Marin Med

dr.Ante Starčevića 45

Dubrovnik

www. marin-med.com

email: info@marin-med.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here