Gradonačelnik Mato Franković je danas obišao sve nekretnine koje su pripadale TUP-u, a koje su dioničari odlučili prodati UTD Ragusi. Iako je riječ o velikom interesu Grada da u svom vlasništvu zadrži ovaj vrijedni prostorni kompleks u Gružu i sve što mu pripada u Solitudu i Komolcu, u javnom prostoru pojedinci problematiziraju taj potez grada. Stoga je gradonačelnik uputio poruku dioničarima.

Poruka dioničarima društva TUP d.d.

Poštovani dioničari, prije svega dopustite da Vam se zahvalim što ste odabrali društvo UTD Ragusa kao svog partnera kojem ćete prodati Vaše dionice.

Obzirom da se u javnom prostoru zlonamjerno pokušava manipulirati činjenicama te se bespredmetno dovodi u pitanje otkup dionica od strane društva UTD Ragusa, a čime se zapravo Vas želi poljuljati, ovim putem Vam poručujem kako možete biti mirni.

Sve što smo obećali ispunit ćemo te ćete i Vi biti dionici ove odluke koja će osigurati da se visoko vrijedni prostori zadrže u okviru gradskih nekretnina, a samim time postanu imovina svih građana.

Svi oni koji namjerno pokušavaju problematizirati i iskritizirati priču vezanu za TUP s ciljem da TUP pripadne nekom drugom, poručujem vrlo jasno – Ni ovaj put NEĆETE uspjeti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here