Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije raspisala je danas natječaj za izbor i imenovanje direktora/direktorice. Vladimir Bakić, koji još od 1995., već 27 godina vodi TZ DNŽ, već je u više navrata najavio kako se neće više kandidirati. Bit će zanimljivo vidjeti tko će se sve javiti, a tko će biti izabran na natječaju.

Posebni uvjeti koje kandidati moraju ispuniti su završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij.

Potrebne su i najmanje tri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu, ili najmanje šest godina radnog iskustva na poslovima koji odgovaraju stupnju stečene stručne spreme.

Budući direktor ili direktorica treba znati jedan i poznavati još jedan strani jezika kao i znati raditi na osobnom računalu.

Uz sve nabrojano, kandidati moraju priložiti prijedlog četverogodišnjeg programa rada Turističke zajednice, kao i ispunjavati uvjet da im pravomoćnom sudskom presudom ili rješenjem o prekršaju nije izrečena sigurnosna mjera ili zaštitna mjera zabrane obavljanja poslova iz područja gospodarstva, dok ta mjera traje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here