– Naša vila ima pregršt sadržaja koji su na raspolaganju gostima za vrijeme njihovog boravka, stoga smo raspisali navedeni oglas kako bismo bili potpuno spremni za novu sezonu – kažu vlasnici vile na Korčuli, koji traže dvije osobe voljne testirati sadržaj ove turističke vile.

Posao bi se obavljao u trajanju od sedam dana, a sadržaji koje treba testirati su sljedeći: kajaci, bicikli, romobili, stolni tenis, stolni nogomet, teretana, biljar, PS4, trampolin, mreža uz more, ljuljačke, ležaljke.

Osim navedenih sadržaja, posao uključuje i provjeru čistoće vile, testiranje kompletne funkcionalnost kuhinje (testiranje svih aparata), soba (madraci, klime, ormari), kupaonica, dnevnog boravka, vešeraja te vrta. Također, pregledava se urednost plaže, ocjenjuje domaćin (osoba koja dočekuje goste) te recenzira vila Gabriela.

Budući zaposlenici imat će osiguran besplatan smještaj u vili Gabrieli koja se za goste u predsezoni naplaćuje 700 € po danu, točnije 4900 € za navedeni period rada, a od njih se očekuje da naprave kratak video dnevnik svaki dan.

Idealni kandidati za ovu poziciju: u dobroj formi, sportskog duha, komunikativni, koji su se susreli sa snimanjem video zapisa.

Prijave: https://pick.jobs/link/testersadrzaja , uz prijavu kandidati moraju dodati kratki video zapis kako će rasporediti sadržaje, točnije organizacija po danima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here